Chania / Episkopi Agias / 6.5km from Platanias, 73005, Greece
+30 28210 88102
info@green-orange-villa.com
Book Now
Betalnings- och avbokningsregler

LÄS NOGA! När du har gjort din villa lägenhet bokar hos oss, har du 7 dagar på dig att skicka oss din hyra insättning. Din skicka oss betalning på villa blir ett bindande avtal; Det innebär att du accepterar och samtycke till dessa villkor, villkor, begränsningar och restriktioner som skrivs nedan. Om du har några problem eller frågor med något av följande, vänligen se till att ringa oss för diskussion och förklaring innan du skickar oss din villa insättning pengar.
Betalnings- och avbokningsregler:
Grön Orange Villas kräver 30% handpenning med kreditkort eller betalning via bank. Underlåtenhet att göra denna betalning utsätter din bokning till automatiskt återtagande. Återstoden av din bokning, inklusive skatt / serviceavgift och deposition i förekommande fall; är dagen för din ankomst. l. Alla betalningar med kreditkort endast kort eller kontanter. Alla avbokningar och eventuell begäran om ändringar i din bokning (t.ex. datum förändringar eller förändringar i antalet i ert parti) måste göras skriftligen, och faxas, mailas eller skickas till oss omgående. När Grön Orange Villas har fått din insättning, om du avbryter / ändra din bokning 25 dagar eller mer före ankomst, det finns en 20% straffavgift av den totala lägenheten avgift. Om du avbryter / ändra din bokning 15 dagar före ankomst, det finns en 50% straffavgift av den totala lägenheterna ut. Om du avbokar / förändring inom 7 dagar efter ankomsten, det är en 100% straffavgift av den totala villor avgift.
Passkrav:
Om du är en EU. Citizen reser till Grekland kommer att behöva bevis på medborgarskap; med ID-kort eller pass
Städservice:
Våra hem / lägenheter är inkluderar piga / och städtjänster 2 gånger per vecka tjänsten. Ytterligare Städservice kan ordnas mot en extra kostnad. Handdukar, sängkläder, badlakan och pappersprodukter finns för hela vistelsen. Eventuella ytterligare leveranser kommer att behöva köpas av gästen.

HOTEL SKATT / Serviceavgift:
Priserna inkluderar alla skatter
Säkerhet Insättningar:
Våra Villor och lägenheter kräver en deposition. Depositionen är 250 € beroende på fastigheten reserverad. I de flesta fall denna fyndighet kan appliceras på ett Visa eller Mastercard. Våra konsulter kommer att råda dig vid bokningstillfället som policy gäller för din hyra hem. De säkerhet insättningar återbetalas till fullo inom 2-3 dagar efter avresan, förutsatt att ingen skada, skada, objekt som saknas, inga avgifter före, under eller efter din vistelse, fortfarande olösta. Alla normala verktyg (utom långväga telefonsamtal eller vårdslös eller extremt överdriven användning av din villa vattenförsörjning) ingår i hyran. Du accepterar härmed att betala Grön Orange Villas på uppdrag av ägaren av din villa rengöring eller ersättningskostnader för alla skador på personlig egendom eller till fastigheter, som kan uppstå till följd av din närvaro, exklusive normalt slitage. Låsta pentryn och garderober är reserverade för användning av villan ägaren och ingår inte i denna uthyrning. Du som gäst är överens om att vidta alla rimliga åtgärder för att se till att din familj och andra gäster i ert parti följa de regler och förordningar som påverkar din villa. Alla villor är privatägda, så dekor, färger och inventarier varierar naturligtvis. Alla villor är fullt möblerade, inklusive ett stort utbud av lakan och handdukar för gäster användning. Ordna av möbler eller ta bort några objekt från villan är förbjuden.
ANSVAR:
Grön Orange Villas, agerar nedan som ett medel för boende, och tar inget ansvar för förlust av egendom eller skada, och inte heller ansvar för skador, olyckor, förseningar eller oegentligheter som kan föran antingen på grund av fel i ett fordon eller handlingar alla företag eller personer som ägnar sig åt att förmedla passagerare till eller från sin villa. Transport (flygbolag, färjor, charterfartyg, hyrbilar och taxibilar) tillhandahålls av tjänsteleverantörer som arbetar oberoende av Grön Orange Villas. Vi tar inget ansvar, därför att några skador, eller skador på person eller egendom på grund av handlingar dessa leverantörer. Dessutom gäster är ansvariga för sin villa under beläggning, och måste låsa villa fönster och dörrar säkert vid alla tidpunkter när de inte på plats, och måste vara försiktig för att säkra all personlig egendom. Gästerna måste iaktta alla varningar som anges i vår blå gästbok och / eller din lokala kontakt. Alla Karibien Villa fastigheter är privatägda. Ägaren och Grön Orange Villas förbehåller oss rätten att vägra service till vem som helst deras fullständiga godtycke.
KLAGOMÅL OCH UNDERHÅLL:
Grön Orange Villas ska göra sitt yttersta för att hålla alla villor och sina lager i gott skick. Vid ett underhållsproblem, kommer de att sträva efter att åtgärda problemet så snart som möjligt efter att ha anmälts. Dock skall ingen återbetalning eller hastighet justering göras för oförutsedda misslyckanden som leverans av el, vatten, pool filtreringssystem, luftkonditionering, TV / kabel service, tillgång till internet, vitvaror, etc. På grund av vilda svängningar i vår ö elektrisk service och bristen på utbildade tekniker här, kan vi inte garantera att hot tubs på villor kommer att fungera på rätt sätt vid alla tillfällen, och inga rabatter kommer att ges på grund av badtunna fel. Det är Guest skyldighet att rapportera eventuella problem eller skada omedelbart till oss, oavsett timmen.
IKRAFT VILLA:
Grön Orange Villas eller dess personal kan ange din villa för att utföra eventuella reparationer som behövs. Om din villa är på marknaden för försäljning, förbehåller vi oss rätten att låta villan ska visas, men endast av förskott överenskommelse gjordes med Gäst. Vi kommer att göra allt för att schemalägga sådana korta visningar vid en tidpunkt som passar dig, respekterar din integritet, och inte avbryta din semester.
KAPACITET av villor:
Det totala antalet personer som tillåts i villan vid en viss tidpunkt är begränsad till det antal personer som planerade och betalat för (4 + 1 personer). Om en grupp förvränga själva, kommer de inte att tillåtas inträde i villan. Undantag från denna term görs endast av ledningen, innan ankomst datum för spädbarn under 2 år gammal; om att sova i en spjälsäng och inte ockuperar en av villans sängar.
TYST NJUTNING OCH PARTER:
Grön Orange Villas vill behålla en familjär atmosfär för tyst åtnjutande av gäster. Vi hyr ut till familjen grupper och endast ansvarsfulla vuxna; absolut inget hus partier eller funktioner som bröllop är tillåtna på villorna. Gästerna ska vara tillräckligt lugnt och fridfullt, för att inte störa andra invånare i grannskapet.
PRISER och tryckfel:
Grön Orange Villas ansvarar inte för tryckfel och oavsiktliga utelämnanden. Alla priser och villa detaljer kan ändras utan föregående meddelande.
Checka in och ut TID:
12:00 Kolla in och 12.30 Incheckning 12.30.
PETS:
Inga husdjur av något slag är tillåtna i eller på villan lokaler. Ett husdjur eller bevis för ett husdjur finns på villan lokaler kommer att orsaka omedelbar avhysning och förverkande av Gäst hela hyran och deposition.
Ankomst:
För grön ornage Villa är en gratis ankomst som ger de anländer gästerna till Biluthyrning för att plocka upp sin reserverade bil och sedan eskorterar partiet till sin villa eller använda Taxi. Du kan schemalägga ytterligare ankomster som behövs för $ 50 per ankomst. Observera: Om vi ​​inte har din ankomst hos återförsäljaren innan du din check-in, kommer det att finnas en $ 50 avgift tillämpas på din deposition.
DROGER och farliga material:
Gäster och medlemmar av hans parti får inte använda eller tillåta att föras in några villa och olagliga substanser, lättantändliga vätskor (t.ex. bensin, fotogen, nafta eller bensen), eller andra sprängämnen eller artiklar som anses farliga för liv, hälsa eller egendom.
Villan nycklar:
Grön Orange Villas ska debitera Gästerna $ 175 för varje uppsättning av förlorade eller felhanterade nycklar eller centrala gate fjärrkontroller debiteras på återanskaffningsvärdet. Gäst är skyldig att följa alla instruktioner exakt om var du kan lämna din villa nycklar och gate fjärrkontroller när du avgår-ring om du är osäker!
ATT SPARA EL:
På grund av kostnaden för el fördubbling kommer luftkonditionering i våra villor / condos inte slås på när du checkat in din fastighet. Vid incheckningen, kommer vår personal gärna visa dig hur du aktiverar systemen på och av, om du väljer att använda luftkonditionering. Vi begär att du slår på luftkonditionering off i alla rum när de inte på villan. Det tar inte lång tid att kyla ett rum ner när du kommer tillbaka till villan. Vi förstår att detta är din semester och vi vill att det ska vara roligt och avkopplande. Allt du är villig att göra inses bevara din elektriska användning.
RÖKNING:
Alla villor är rökfria. Gästerna kan få böta upp till $ 150 för rökning kränkningar.