Chania / Episkopi Agias / 6.5km from Platanias, 73005, Greece
+30 28210 88102
info@green-orange-villa.com
Book Now
Betalings- en annuleringsvoorwaarden

LEES DIT ZORGVULDIG! Na het maken van het appartement van uw villa boeken bij ons, heeft u 7 dagen om ons uw huurwaarborg. Uw sturen betaling op uw villa wordt een bindende overeenkomst; Het vormt uw acceptatie en akkoord met deze voorwaarden, beperkingen en restricties zoals hieronder afgedrukt. Als u problemen of vragen met een van de volgende hebben, moet u ervoor zorgen om ons te bellen voor discussie en uitleg voordat u ons uw villa storting gelden.
Betalings- en annuleringsvoorwaarden:
Green Orange Villas vereist 30% aanbetaling per credit card of betaling via de bank. Als u deze betaling onderwerpt uw ​​reservering automatische annulering. Het saldo van uw reservering inclusief de belasting / servicekosten en de borg, indien van toepassing; is de dag van aankomst. l. Alle betalingen met een creditcard of contant geld alleen. Alle annuleringen en eventuele verzoeken om wijzigingen in uw reservering (zoals de datum wijzigingen of veranderingen in het aantal in uw partij) moet schriftelijk worden ingediend en gefaxt, gemaild of gemaild worden naar ons onmiddellijk. Zodra Green Orange Villas uw aanbetaling heeft ontvangen, als u annuleert / wijzigen van uw reservering 25 dagen of meer voor aankomst, is er een 20% boete van de totale appartement lading. Als u annuleert / 15 dagen voor aankomst uw reservering te veranderen, is er een 50% boete van de totale appartementen in rekening brengen. Als u / wijziging te annuleren binnen 7 dagen na aankomst, is er een 100% boete van de totale villa lading.
Paspoort vereisten:
Als u een EU. Citizen reizen naar Griekenland zal Bewijs van burgerschap nodig; met een ID-kaart of paspoort
Schoongemaakt:
Onze huizen / appartementen zijn inclusief schoonmaak / en schoonmaak 2 keer per week service. Extra schoonmaakservice kan geregeld worden tegen een meerprijs. Handdoeken, beddengoed, strandlakens en papier producten zijn voorzien voor uw gehele verblijf. Eventuele bijkomende leveringen zullen moeten worden aangeschaft door de gast.

HOTEL TAX / SERVICE CHARGE:
Prijzen zijn inclusief alle belastingen
Waarborgsommen:
Onze villa’s appartementen en flats vereisen een borg. De borg is € 250, afhankelijk van de eigendom voorbehouden. In de meeste gevallen kan dit voorschot worden toegepast op een Visa of MasterCard. Onze consultants zullen u adviseren op het moment van boeking die het beleid van toepassing is op uw huur huis. De waarborgsommen zijn volledig terugbetaald binnen 2-3 dagen na uw vertrek, mits er geen breuk, schade, ontbrekende items, geen kosten voor opgelopen, tijdens of na uw verblijf, nog steeds uitstekend. Alle normale nutsvoorzieningen (met uitzondering van interlokale telefoongesprekken of onzorgvuldig of extreem overmatig gebruik van de watervoorziening van uw villa) zijn inbegrepen in de huurprijs. U hierbij akkoord met Green Orange Villas betalen namens de eigenaar van uw villa de reiniging of vervangingskosten voor alle schade aan persoonlijke eigendommen of aan het onroerend goed, die kunnen optreden als gevolg van uw bezetting, met uitzondering van normale slijtage. Gesloten pantry en kasten zijn gereserveerd voor het gebruik van de villa eigenaar en zijn niet inbegrepen in deze verhuur. U als gast akkoord met alle redelijke maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat je familie en andere gasten in uw partij zich houden aan de regels en voorschriften die van invloed uw villa. Alle villa’s zijn particulier eigendom, dus decor, kleuren en inventarissen zal uiteraard variëren. Alle villa’s zijn volledig ingericht, inclusief een ruim aanbod van beddengoed en handdoeken voor gebruik van de gasten. Herschikken van meubels of verwijderen van alle artikelen uit de villa is verboden.
VERANTWOORDELIJKHEID:
Green Orange Villas, wordt hieronder als agent voor accommodaties, en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor materiële schade of schade, noch aansprakelijkheid voor letsel, ongeval, vertraging of onregelmatigheid die ofwel kan worden veroorzaakt als gevolg van defecten in een voertuig of de handelingen van geen bedrijven of personen die zich bezighouden met het vervoer van passagiers naar of van hun villa. Vervoer (luchtvaartmaatschappijen, veerboten, charter schepen, huurauto’s en taxi’s) wordt geleverd door leveranciers die onafhankelijk van Green Orange Villas bedienen. We nemen geen verantwoordelijkheid, dus voor verlies, letsel of schade aan personen of eigendommen als gevolg van de daden van deze aanbieders. Bovendien, de gasten zijn verantwoordelijk voor hun villa tijdens de bezetting, en moeten op slot villa ramen en deuren veilig te allen tijde wanneer ze niet op het terrein, en moet zorgvuldigheid in acht bij het veiligstellen van alle persoonlijke bezittingen. Gasten moeten alle waarschuwingen in acht nemen zoals vermeld in onze blauwe gastenboek en / of door uw lokale contactpersoon. Alle eigenschappen Caribbean Villa’s zijn particulier eigendom. De eigenaar en de Green Orange Villas behoudt zich het recht voor om diensten te weigeren aan iedereen op hun volledige discretie.
KLACHTEN EN ONDERHOUD:
Green Orange Villas stelt alles in het werk om alle villa’s en hun voorraden in goede staat te houden te maken. In geval van een onderhoud probleem, zal zij ernaar streven om het probleem zo snel mogelijk te herstellen na de kennisgeving. Er wordt evenwel geen restitutie of rate correctie worden aangebracht voor onvoorziene storingen, zoals de levering van elektriciteit, water, zwembad filtratie systemen, airconditioning, televisie / kabel service, internettoegang, apparaten, enz. Door de wilde schommelingen in ons eiland elektrische dienst en het gebrek aan opgeleide technici hier, kunnen wij niet garanderen dat hot tubs op villa’s goed werkt ten alle tijden, en geen kortingen zal worden gegeven als gevolg van hot tub storingen. Het is de gast verplicht om eventuele problemen of schade onmiddellijk te melden aan ons, ongeacht het uur.
TOEGANG TOT VILLA:
Green Orange Villas of haar personeel kan uw villa in te voeren om eventuele reparaties uit te voeren als dat nodig is. Als uw villa is op de markt voor verkoop, behouden wij ons het recht om de villa te worden getoond, maar alleen door vooraf afspraak gemaakt met Gast. We zullen alles in het werk om dergelijke korte voorstellingen te plannen op een tijdstip dat u, om uw privacy te respecteren, en uw vakantie niet onderbroken te maken.
CAPACITEIT VAN VILLA:
Het totale aantal personen toegestaan ​​in de villa op een bepaald moment is beperkt tot het aantal personen gepland en betaald voor (4 + 1 personen). Moet een groep verkeerd zelf, zullen ze niet worden toegestaan ​​binnenkomst in de villa. Uitzonderingen op deze term worden alleen gemaakt door het management, voorafgaand aan uw aankomstdata en voor zuigelingen jonger dan 2 jaar oud; Als slapen in een babybedje en niet bezetten een van bedden van de villa’s.
ONGESTOORD EN PARTIJEN:
Green Orange Villas wil een familiale sfeer te behouden voor het rustig genot van de gasten. Wij verhuren aan familie groepen en alleen verantwoordelijke volwassenen; absoluut geen huis partijen of functies zoals bruiloften zijn toegestaan ​​in de villa’s. Gasten moeten voldoende rustig en vredig, zodat er geen andere bewoners van de buurt verstoren.
PRIJZEN EN DRUKFOUTEN:
Green Orange Villas is niet verantwoordelijk voor drukfouten en onopzettelijke omissies. Alle tarieven en villa details zijn onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving.
In-en uitchecken TIJD:
12:00 Check out en 12.30 Check in 12.30.
DIEREN:
Geen huisdieren, van welke aard zijn toegestaan ​​in of op de villa terrein. Een huisdier of het bewijs van een huisdier te vinden op de villa terrein zal onmiddellijke uitzetting en verbeurdverklaring van de volledige huur en borg Guest’s veroorzaken.
AANKOMST:
Voor Green Ornage Villa is een gratis aankomst dat de aankomende gasten brengt aan de huurauto op te halen hun gereserveerde auto en dan escorts de partij om hun villa of het gebruik van Taxi. Je kan extra aankomsten plannen zoals nodig voor $ 50 per aankomst. Let op: Als we uw aankomst informatie voorafgaand aan uw check-in niet over, zal er een $ 50 kosten toegepast op uw borg zijn.
DRUGS en gevaarlijke stoffen:
Gasten en leden van zijn partij niet gebruiken of toestaan ​​in een villa en illegale stoffen te worden gebracht, ontvlambare vloeistoffen (bijvoorbeeld, benzine, kerosine, nafta of benzeen), of andere explosieven of artikelen geacht gevaarlijk voor het leven, de lichamelijke integriteit of eigendom.
VILLA KEYS:
Green Orange Villas zullen gasten rekenen $ 175 voor elke set van verloren of verkeerd sleutels of centrale gate remote controlls zal tegen vervangingswaarde in rekening gebracht. Gast is nodig om alle instructies precies volgen waar uw villa sleutels en poort afstandsbedieningen verlaten wanneer u vertrekt-bellen als u niet zeker bent!
BESCHERMEN Elektriciteit:
Vanwege de kosten van elektriciteit te verdubbelen, zal de air-conditioning in onze villa’s / appartementen niet worden ingeschakeld wanneer u bent ingecheckt in uw woning. Bij de check-in, zullen onze medewerkers u graag laten zien hoe de systemen aan en uit te schakelen, moet u beslissen om de airconditioning te gebruiken. Wij vragen dat u de airconditioning uit te schakelen in alle kamers als ze niet in de villa. Het duurt niet lang om een ​​kamer af te koelen wanneer u terugkeert naar de villa. We begrijpen dat dit uw vakantie en we willen dat het aangenaam en ontspannend zijn. Alles wat je bereid bent te doen zal worden gewaardeerd in het behoud van uw elektrische gebruik.
ROKEN:
Alle villa’s zijn rookvrij. Gasten kunnen een boete tot $ 150 voor roken overtredingen.